Word innovatiepartner van Walter!

Bij Walter blijven we continu innoveren om advocaten efficiënter te laten werken. Dit doen we het liefst samen met kantoren die voorop willen lopen. Loop voorop en word innovatiepartner.

Walter, de nieuwe oplossing van Wolters Kluwer

In de onderstaande video’s krijg je een goed beeld van Walter en hoe we dit ontwikkelen. 

Video afspelen

Walter Research helpt je om sneller tot de essentie te komen. Door dat Walter de wet als uitgangspunt gebruikt zijn resultaten overzichtelijker en gemakkelijker te interpreteren.

Video afspelen

Walter is samen met juridisch professionals gebouwd. De input van de markt is belangrijk voor Walter. Wil je jouw mening geven over Walter? Meld je dan aan voor het innovatiepartnerschap.

Video afspelen

Op basis van eerdere data, slimme analyses en kunstmatige intelligentie is Walter in staat je snel te helpen bij jouw zaak. Benieuwd naar de modellen in Walter? Meld je aan.

Het Walter innovatiepartnerschap

We zitten vol! Ons innovatiepartnerschap is gestart met 40+ advocatenkantoren. Interesse in het partnerschap? Meld je dan aan voor de reservelijst.

Wanneer je met jouw kantoor onderdeel wordt van het innovatieprogramma gaan we een intensieve samenwerking aan. Dat betekent dat we regelmatig feedback zullen vragen over het product aan de hand van interactieve en inhoudelijk uitdagende use cases. 

Momenteel is het innovatiepartnerschap vol. Heb je interesse in deelname? Meld je dan aan voor de reservelijst.

Walter innovatieprogramma

Positioneer jouw kantoor als innovatieve speler

Samen met Wolters Kluwer ga je aan de slag met innovatie. We helpen je om hier het meeste uit te halen qua zichtbaarheid.

Maak gratis gebruik van Walter voor jouw kantoor

Je krijgt toegang tot de exclusieve ontwikkel omgeving van Walter. Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden binnen Walter.

Persoonlijke consultancy sessie 'Klaar voor de Toekomst'

Wolters Kluwer helpt je op basis van markt-en expert onderzoeken de innovatiekansen voor jouw kantoor in kaart te brengen.

‘We hebben inmiddels ruim 40 kantoren als innovatiepartner. Aanmelden kan alleen nog voor de reservelijst.’

Wat kun je verwachten?

Zo ziet het innovatieprogramma er grofweg uit

Kick-off innovatieprogramma

Kick-off

We starten met een uitgebreid welkom bij Walter. In diverse mails en persoonlijke contact momenten leggen we je precies uit hoe je het meeste haalt uit Walter.

Feedback walter innovatieprogramma

Feedback & Ontwikkeling

Regelmatig zullen we contact hebben over Walter, de laatste ontwikkelingen en stappen die we gaan zetten. Jullie feedback is hierin van essentieel belang.

Samen Innoveren

We delen de ervaringen van het innovatiepartnerschap met de markt. Walter zal, met behulp van jullie, in 2020 officieel gelanceerd worden.