Walter helpt jou in je dagelijkse werk.

Walter geeft jou de inzichten en antwoorden die je nodig hebt om jouw cliënt te helpen. Op het gebied van juridisch onderzoek, het verkennen van scenario’s voor jouw zaak en business development.

Zo helpt Walter je:

Binnen Walter zijn er een aantal slimme dingen gedaan met de juridische informatie. Zo is alles ingedeeld op basis van de wet. Hierdoor kom je sneller tot de essentie.

Walter maakt gebruik van een combinatie van juridische experts kunstmatige intelligentie. Hierdoor kun je in één oogopslag zien hoe de rechter tot een uitspraak is gekomen. Natuurlijk kun je de onderbouwing zelf ook terug vinden binnen Walter.

Walter koppel je gemakkelijk met je bestaande software. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en bespaar je tijd.

De 3 elementen van Walter

Walter bestaat uit 3 bouwstenen die je helpen om effectiever te werken. 

Walter Research

Onderzoek doen in Walter gebeurt op basis van de wet. Met behulp van overzichtelijke onderwerpen kom je snel tot de essentie. Binnen Walter Research zijn er 4 informatieniveau’s beschikbaar die je helpen om te vinden wat je zoekt.

Walter DeCAF

Walter DeCAF staat voor Decisions, Claims, Arguments & Facts. Deze elementen vormen de essentie van jurisprudentie. Via een slim model  zie je direct de essentiële onderdelen van een uitspraak.

Walter Zaakanalyse

De zaak analyse module van Walter helpt je om jouw zaak in een juridisch kader te plaatsen en vergelijken met andere zaken. Dit helpt je met het bepalen van je zaakstrategie.

Walter Integraties

Het is mogelijk om je favoriete software gemakkelijk te koppelen met Walter. Hierdoor kun je bijvoorbeeld direct onderzoekstijd toeschrijven aan een cliënt, je dossier koppelen en verrijken, bedrijfsprofielen van je cliënten bekijken  en meer.

Koppel je favoriete software om slimmer te werken. Bespaar tijd, krijg nieuwe inzichten en bedien de cliënt op een optimale manier.

Walter Integraties

Walter koppel je gemakkelijk met je bestaande software. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten, bespaar je tijd en kun je informatie efficiënt delen tussen diverse systemen.

Walter helpt je met:

  • Slim gebruik van informatie in practice management oplossingen zoals LegalSense, DMSforLegal en Kleos.
  • Urenregistratie per cliënt, direct tijd toewijzen aan projecten en cliënten. 
  • Het vinden van nieuwe klanten door de slimme koppeling met Company.info. Krijg direct inzicht in de structuur van de organisatie en de jurisprudentie waar de organisatie in genoemd is.
Integratiepartners Walter

Deze vragen horen we vaker

Door uitgebreide analyse en meta datering van juridische informatie toont Walter de meest relevante informatie bij zoekopdrachten.

Walter is bied vier gerichte informatieniveaus:

  • Oriëntatie – waarin o.a. definities en belangrijkste algemene informatie terug te vinden is
  • Verdiepend – verdiepende commentaren op het onderwerp waar je naar op zoek bent
  • Jurisprudentie – de belangrijkste uitspraken getoond op relevantie en feiten
  • Ontwikkelingen – welke ontwikkelingen zijn er (geweest) en nog belangrijker: wat gaat er mogelijk nog komen? 

Naast de inhoudelijke overzichten leert Walter van jouw gedrag. Hierdoor krijg je persoonlijke aanbevelingen én worden resultaten nog specifieker.

Op dit moment is het niet (meer) mogelijk om een gratis account aan te maken omdat Walter in een gesloten BETA fase zit. Je kunt je wel aanmelden voor het innovatiepartnerschap programma van Walter. Meer weten? Check deze pagina, dan leggen we uit wat we daar mee bedoelen.

Walter is momenteel gratis te gebruiken wanneer je innovatiepartner bent. Dat betekent dat er onderdelen nog niet helemaal goed werken of uitgewerkt zijn. We vragen hier feedback over aan jou.

De informatie die in Walter staat is natuurlijk wel van de kwaliteit die je gewend bent van Wolters Kluwer.

Wanneer Walter een betaald product wordt laten we je dit natuurlijk ver van te voren weten.

Jazeker. Het Walter ecosysteem is al te gebruiken. Zo is er standaard een integratie met Company.Info waarmee je direct inzichten hebt in de informatie van Company.Info.

Daarnaast kun je ook zelf koppelingen maken binnen Walter. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je agenda, tijdregistratie oplossing of CRM product. Benieuwd naar alle integraties op dit moment? Stuur ons een bericht, dan vertellen we je er alles over.

Leuk! 

We komen graag bij je langs op kantoor om meer te vertellen over Walter. Regelmatig gaan we langs bij kantoren waar we Walter laten zien.

Wil je dat we langs komen? Maak een (digitale) afspraak door contact met ons op te nemen.