Chat with us, powered by LiveChat
Bel ons: 0624550159 | Mail ons: info@walterlegal.nl

Walter is de nieuwe oplossing voor iedere arbeidsrechtjurist

Walter geeft je actuele en actiegerichte inzichten op basis van een breed scala aan relevante bronnen. Daarbij past Walter zich aan aan jou en je werkproces. Of je je nu wilt oriënteren op een juridisch onderwerp of de beste strategie voor jouw cliënt wilt bepalen, je krijgt altijd passend antwoord.

Persoonlijk en op maat

Walter past zich aan jouw behoeften aan. Hij leert hoe jij werkt en welke onderwerpen relevant voor jou zijn. Zo kan hij bliksemsnel de juiste informatie voor je vinden, en je inspireren met nieuws en dwarsverbanden.

Tijdsbesparing met Walter

Walter geeft je geen documenten maar inzichten. Zo helpt hij je om snel grip te krijgen op relevante uitspraken en de conclusies daarvan: feiten, argumenten, beslissingen, en uitkomsten.

Eén werkomgeving

Walter is meer dan Research. Ook in andere delen van je werkproces, zoals het voeren van een intake en het bijblijven in je vakgebied, krijg je hulp. Walter koppelt daarnaast met alle oplossingen die je al gebruikt, van uren schrijven tot document management.

Integraties met Walter

Integraties mogelijk met Walter

Walter kan koppelen met een breed scala aan oplossingen die je nu al gebruikt in je werk. Zo heb je alles op één plek bij elkaar, en helpt Walter je om tijd te besparen. Mis je nog tools? Neem dan vooral contact met ons op.  

Sluit Menu