Walter helpt jou in je dagelijkse werk

Walter geeft jou de inzichten en antwoorden die je nodig hebt om jouw cliënt te helpen. Op het gebied van onderzoek, het verkennen van scenario’s voor je zaak, en business development.

Walter op verschillende devices

Hoe kan Walter je helpen?

Persoonlijk en adaptief

Walter weet wie je bent, hoeveel je weet van een onderwerp en wat je aan het doen bent. Dit bepaalt wat je nodig hebt. Walter stemt zich af op jouw behoeftes.

actie gerichte inzichten met Walter

Actionable insights

Als advocaat ben je meestal niet op zoek naar een document, maar naar een antwoord op een specifieke vraag. Walter laat je antwoorden zien op vragen die jij hebt.

een werkomgeving in Walter

Eén werkomgeving

Walter helpt je niet alleen met het doen van research maar ook met slimmer werken. Diverse integraties met bestaande oplossingen zorgen voor nieuwe inzichten.

Koppel je favoriete software om slimmer te werken

Walter koppelt met diverse andere software oplossingen waar je dagelijks mee werkt. 

Zo kan je slim en efficiënt informatie delen en beter werken. Walter is de omgeving om grip te houden op je werkdag en werkzaamheden, alles op één plek.

Walter help je met:

  • Slim gebruik van informatie in practice management oplossingen als Legalsense, AdvocaatCentraal en iManage oplossingen;
  • Uren registratie, direct in je research oplossing en eenvoudig kunnen toewijzen aan klanten en projecten. waterdicht te maken;
  • Integratie met CRM pakketten en Company.info voor business development en acquisitie.

Wil je meer weten over de koppelingen en hoe ze in jouw voordeel werken? Maak een account aan of stel je vraag aan ons team.

Deze vragen horen we vaker

Door uitgebreide analyse en meta datering van juridische informatie toont Walter de meest relevante informatie bij zoekopdrachten.

Walter is bied vier gerichte informatieniveaus:

  • Oriëntatie – waarin o.a. definities en belangrijkste algemene informatie terug te vinden is
  • Verdiepend – verdiepende commentaren op het onderwerp waar je naar op zoek bent
  • Jurisprudentie – de belangrijkste uitspraken getoond op relevantie en feiten
  • Ontwikkelingen – welke ontwikkelingen zijn er (geweest) en nog belangrijker: wat gaat er mogelijk nog komen? 

Naast de inhoudelijke overzichten leert Walter van jouw gedrag. Hierdoor krijg je persoonlijke aanbevelingen én worden resultaten nog specifieker.

Je kunt een account aanmaken voor Walter op deze pagina. Vul je gegevens in en we sturen je een bevestiging voor een Walter account. Na activatie kun je inloggen op beta.walterlegal.nl

Walter is momenteel gratis te gebruiken omdat het nog een beta versie is. Dat betekent dat er onderdelen nog niet helemaal goed werken of uitgewerkt zijn. De informatie die erin staat is natuurlijk wel van de kwaliteit die je gewend bent van Wolters Kluwer.

Wanneer Walter een betaald product wordt laten we je dit natuurlijk ver van te voren weten.

Jazeker. Het Walter ecosysteem is al te gebruiken. Zo is er standaard een integratie met CompanyInfo waarmee je direct inzichten hebt in de informatie van Company Info.

Daarnaast kun je ook zelf koppelingen maken binnen Walter. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je agenda, tijdregistratie oplossing of CRM product.

Leuk! 

We komen graag bij je langs op kantoor om meer te vertellen over Walter. Regelmatig gaan we langs bij kantoren waar we Walter laten zien. Wil je dat we langs komen? Stuur dan een e-mail naar lucas@walterlegal.nl of vul demo aanvraag formulier in.

Sluit Menu