Walter Bèta gelanceerd voor arbeidsrecht advocaten

Na maanden van hard werken is vandaag de Bèta omgeving van project Walter live gegaan. Een mijlpaal voor ons als team. Binnen de Bèta zijn er ruim 500 onderwerpen beschikbaar voor arbeidsrecht advocaten. Per onderwerp zie je verschillende heldere informatieniveaus die aansluiten bij het werkproces van advocaten:

  • Oriëntatie – een overzichtelijke pagina met de belangrijkste wetsartikelen, definitie(s), gerelateerde onderwerpen en de belangrijkste jurisprudentie.
  • Verdiepend – inhoudelijke commentaren en artikelen uit bijvoorbeeld Arbeidsovereenkomst of de Asser.
  • Jurisprudentie – alle jurisprudentie voor het onderwerp. Je kunt snel filteren door feiten toe te voegen aan de zoekopdracht, en zo de voor jou meest relevante uitspraken te vinden.

Ondersteund door kunstmatige intelligentie toont Walter voor iedere uitspraak de relevante feiten. Hierdoor zorgt Walter ervoor dat je sneller tot de essentie kunt komen. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Plan dan een demo in, dan leggen we het helemaal uit. Zelf Walter ervaren? Vraag dan gratis een account aan.

Het Walter dashboard

Wanneer je voor het eerst inlogt zie je het dashboard. Hierop zijn een aantal onderdelen terug te vinden zoals je laatste zoekopdrachten, het laatste nieuws van SmartNewz Arbeidsrecht én onze company.info koppeling.

Walter dashboard screenshot

Door een slimme koppeling met Company.info kun je als advocaat direct het laatste nieuws en jurisprudentie volgen over je (potentiële) cliënten. Handig om te weten en geeft je praktische informatie bij het binnenhalen van nieuwe cliënten.

Walter is in Bèta, wat betekent dat?

Walter wordt ontwikkeld op basis van de lean startup aanpak, wat betekent dat wij continue aannames valideren met experimenten met advocaten en juristen om het product elke dag een stukje beter te maken.

Bèta betekent dat dit product elke dag een stukje beter zal worden. Het kan soms gebeuren dat functionaliteiten iets anders gaan werken, informatie op een andere plaats staat of soms de snelheid nog niet optimaal is. We horen graag je feedback en zitten hier bovenop om te zorgen dat we dit snel beter maken

Walter is een project van Wolters Kluwer Legal & Regulatory om de toekomst te verkennen van de research mogelijkheden met ontwikkelingen als AI, Machine Learning (ML) en API en platform economie. Walter is een werktitel van het project.

Het verhaal achter Walter

Onze Chief Everything Officer, Joy van Baren, schrijft regelmatig over het proces achter Walter. Waar lopen we tegen aan? Hoe lossen we problemen op? En welke stappen hebben we gezet om Walter te maken zoals het nu is? Allemaal vragen waar zij in periodieke updates over schrijft. Interesse om het verhaal achter het Walter project te leren kennen? Bekijk dan het LinkedIn profiel van Joy.

We nodigen je graag uit om Walter te proberen. Als team zijn wij erg benieuwd wat je er van vind en wat je opvalt. Je kunt volledig gratis een account aanmaken waarna je toegang krijgt tot Walter.

Sluit Menu