De laatste juridische arbeidsrecht ontwikkelingen nu direct zichtbaar in Walter

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de ontwikkelingen view binnen Walter. Eerder schreven we al over de verschillende views binnen Walter gebaseerd op stappen in het werkproces van advocaten. Naast oriëntatie (snel inzicht in de basis), verdiepend (relevante commentaren en vakliteratuur) en jurisprudentie (alle jurisprudentie over het onderwerp) is er sinds deze week ook de laatste view beschikbaar: ontwikkelingen.

De ontwikkelingen tab in Walter

Veel van onze gebruikers hebben er met smart op gewacht: snel inzicht in wat er de afgelopen maanden is gebeurd binnen een onderwerp, en wat er mogelijk nog gaat gebeuren. De ontwikkelingen tab binnen Walter laat arbeidsrecht advocaten precies zien hoeveel uitspraken er de afgelopen jaren geweest zijn. Naast inzichten in de aantallen toont Walter ook welke instanties de uitspraken gedaan hebben. De meest recente uitspraken van de Hoge Raad zijn direct zichtbaar onder de grafiek.

Maar ook kijken we naar de toekomst: toekomstige wetgeving en wetsvoorstellen. Uiteraard met links naar de relevante stukken en een overzicht van wat er (mogelijk) gaat veranderen. Want ook dit kan impact hebben op de zaak waar je op dat moment aan werkt. 

Verdiepende tab Walter

Voordelen van de ontwikkelingen tab

In de honderden interviews vertelden de Walter pilotgebruikers dat je als advocaat vaak een snelle check wilt doen ter voorbereiding van een gesprek met je cliënt, een onderhandeling met de tegenpartij of een proces. Is er nog iets gebeurd of gaat er iets gebeuren dat ik moet weten? Met de ontwikkelingen view hoef je nooit meer iets te missen en ben je binnen enkele minuten up to date. 

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil jij Walter ervaren en bijdragen aan deze ontwikkeling door middel van feedback? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang to Walter. Al meer dan 500 professionals gingen je voor.

Walter gratis proberen

Sluit Menu