Informatieniveau “Ontwikkelingen” nu beschikbaar in Walter

de laatste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen

Het informatieniveau Ontwikkelingen is vanaf vandaag beschikbaar in Walter. Naast de tabs Oriëntatie, Verdiepend en Jurisprudentie heb je nu ook toegang tot nieuwe en toekomstige juridische ontwikkelingen van verschillende onderwerpen binnen arbeidsrecht. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe tab en vertellen je graag hoe deze werkt.  

De vraag naar snelle en betrouwbare inzichten

Tijdens de honderden interviews die we gevoerd hebben, vertelden de Walter pilotgebruikers dat je als advocaat vaak een snelle check wilt doen ter voorbereiding van een gesprek met een cliënt, onderhandeling met de tegenpartij of proces.

De wens rees om in Walter binnen ieder onderwerp snel inzicht te krijgen in wat er de afgelopen maanden is gebeurd en wat er mogelijk nog gaat gebeuren. Vanwege deze wens ontwikkelden we de Ontwikkelingen tab.

Hoe werkt de Ontwikkelingen tab?

De Ontwikkelingen tab binnen Walter laat aan de hand van een grafiek zien hoeveel uitspraken er de afgelopen jaren zijn geweest. Naast inzichten in de aantallen, toont Walter ook welke instanties de uitspraken hebben gedaan. Onder de grafiek zijn de meest recente uitspraken van de Hoge Raad zichtbaar en doorklikbaar.

Ook geven we toekomstige wetgeving en wetsvoorstellen weer. Uiteraard met links naar de relevante stukken en een overzicht van wat er (mogelijk) gaat veranderen, want ook dit kan impact hebben op de zaak waar je op dat moment aan werkt. 

Verdiepende tab Walter

Binnen enkele minuten op de hoogte

Met de Ontwikkelingen tab hoef je nooit meer iets te missen. Binnen enkele minuten ben je op de hoogte van de laatste- en toekomstige ontwikkelingen binnen het onderwerp. Meer informatie over een bepaalde ontwikkeling is in één klik toegankelijk.

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen. 

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners. 

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap