Werkproces ondersteuning van Legalsense nu te koppelen met Walter

Het product Walter van Wolters Kluwer helpt arbeidsrecht advocaten met actiegerichte inzichten die nodig zijn om cliënt vragen te beantwoorden. Naast de inhoudelijke basis doet Walter meer. Walter helpt je efficiënter te werken en grip je te houden op je werk vanuit één omgeving. Dat doen we door slimme koppelingen te maken met andere software die je gebruikt. Zo maken we je werk makkelijk en geven we je nieuwe inzichten.

Sinds kort heeft Walter een koppeling met Legalsense. Legalsense helpt advocaten met het structureren van het werkproces. 

De beste werkproces ondersteuning met Legalsense

Legalsense is een online praktijk management pakket en ondersteunt tijdschrijven, dossierbeheer, declareren en rapporteren. Met Legalsense maak je snel nieuwe dossiers aan en beheer je deze met gemak en eenvoud. In één oogopslag alle relevante gegevens over de cliënt inzichtelijk.

Walter en Legalsense

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de Legalsense koppeling binnen Walter voor jou betekent.

Waarom de koppeling tussen Legalsense en Walter?

De koppeling tussen Legalsense en Walter zorgt ervoor dat je alle dossiers snel bij de hand hebt binnen het onderzoek wat je doet. Hierdoor kun je gemakkelijk je tijd per dossier bijhouden, declareren en rapporteren. 

Wat kun je ermee?

De koppeling geeft je snel de volgende mogelijkheden:

  • Tijdschrijven, dossierbeheer, declareren en rapporteren binnen Legalsense.
  • Walter geeft je inzicht in je werkzaamheden en zaken binnen Legalsense.
  • Verrijk je klantinformatie binnen Legalsense met Company.info en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van je cliënten

Hoe werkt het precies?

In de onderstaande video laten we zien hoe de samenwerking tussen Walter en Legalsense eruit ziet. Op het dashboard kun je gemakkelijk een widget toevoegen. Hierna wijst de rest zich min of meer vanzelf.

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil je Walter zelf ervaren? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang tot Walter. Al meer dan 400 advocaten maken gebruik van Walter en hielpen ons om Walter elke dag een stukje beter te maken met hun feedback. We zijn benieuwd naar je ervaringen.

Walter gratis proberen

Sluit Menu