Werkprocesondersteuning van Legalsense nu te koppelen met Walter

Walter helpt arbeidsrecht advocaten met het verkrijgen van actiegerichte inzichten en het beantwoorden van de vragen van hun cliënten. Naast onderzoek, helpen we je ook om effectiever te werken en grip te houden op je werk vanuit één omgeving. Dat doen we door slimme koppelingen te maken met andere software die je gebruikt. Zo maken we je werk makkelijk en geven we je nieuwe inzichten.

Sinds kort heeft Walter een koppeling met Legalsense. Legalsense helpt advocaten met het structureren van hun werkproces. 

De beste werkprocesondersteuning met Legalsense

Legalsense is een online praktijkmanagementpakket en ondersteunt tijdschrijven, dossierbeheer, declareren en rapporteren. Met Legalsense maak je snel nieuwe dossiers aan en beheer je deze met gemak en eenvoud. In één oogopslag zijn alle relevante gegevens over de cliënt inzichtelijk.

Walter en Legalsense

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de Legalsense koppeling binnen Walter voor jou betekent.

1. Waarom de koppeling tussen Legalsense en Walter?

De koppeling tussen Legalsense en Walter zorgt ervoor dat je alle dossiers snel bij de hand hebt binnen het onderzoek wat je doet. Hierdoor kun je gemakkelijk je tijd per dossier bijhouden, declareren en rapporteren. 

2. Wat kun je met de koppeling?

De koppeling geeft je snel de volgende mogelijkheden:

  • Tijdschrijven, dossierbeheer, declareren en rapporteren binnen Legalsense.
  • Walter geeft je inzicht in je werkzaamheden en zaken binnen Legalsense.
  • Verrijk je klantinformatie binnen Legalsense met Company.info en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van je cliënten

3. Hoe werkt de koppeling precies?

In de onderstaande video laten we zien hoe de samenwerking tussen Walter en Legalsense eruit ziet. Op het dashboard kun je eenvoudig een integratie toevoegen. Ga naar “integraties”, kies Legalsense en vul je Legalsense inloggegevens van in. De koppeling wordt direct toegevoegd aan je dashboard. 

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap