Walter koppelt ook met OneNote van Office 365

Walter integratie met OneNote

Effectiever werken, dat is het doel van de koppelingen van Walter. Daarom is sinds kort de integratie met OneNote van Office 365 gerealiseerd in Walter. In dit artikel leggen we uit wat dit voor jou kan betekenen.

OneNote beschikbaar via Walter

In de talloze interviews die wij voor Walter hebben gehouden, kwam vaak de volgende situatie langs: een cliënt belt en je wilt even snel aantekeningen maken van wat je telefonisch bespreekt.

Dat kan nu met OneNote in Walter. Tik direct mee met tijdens het gesprek en sla je aantekeningen op in Walter, maar ook online in OneNote van Office 365. Je aantekeningen worden op één plek bewaard. Zo kun je makkelijk zoeken en heb je altijd en overal toegang via mobiel, desktop of gewoon een browser.

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap