Walter koppelt nu ook met OneNote van Office 365

Walter integratie met OneNote

Slimmer werken, dat is het doel van integraties tussen Walter en andere pakketten. En we hebben goed nieuws. Vanaf vandaag koppelt Walter met OneNote uit het Office 365 pakket en blijf je op de hoogte van je klanten met Twinfield.

OneNote beschikbaar via Walter

In de talloze interviews die wij voor Walter hebben gehouden kwam vaak de volgende situatie langs. Een cliënt belt, en je wilt even snel aantekeningen maken van wat je telefonisch bespreekt. Dat kan nu met OneNote binnen Walter. Tik direct mee met tijdens het gesprek en sla je aantekeningen op in Walter maar ook online OneNote van Office 365. Je aantekeningen worden op één plek bewaard, kan je makkelijk zoeken en heb je altijd en overal toegang via mobiel, desktop of gewoon een browser. Handig!

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil je Walter zelf ervaren? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang tot Walter. Al meer dan 500 advocaten maken gebruik van Walter en hielpen ons om Walter elke dag een stukje beter te maken met hun feedback. We zijn benieuwd naar je ervaringen.

Walter gratis proberen

Sluit Menu