Op de hoogte van ontwikkelingen bij cliënten door koppeling met Company.info

walter integratie met company.info

Walter helpt arbeidsrecht advocaten met actiegerichte inzichten antwoorden te geven op vragen van hun cliënten. Naast de inhoudelijke basis doet Walter meer. We helpen je ook effectiever te werken en grip te houden op je werk vanuit één omgeving. Dat doen we door slimme koppelingen te maken met andere software die je gebruikt. Zo maken we je werk makkelijk en geven we je nieuwe inzichten.

Walter koppelt nu met Company.info om je makkelijk op de hoogte te laten blijven van ontwikkelingen bij je klanten, maar ook om nieuwe klanten of leads te vinden. De juridische kennis van Walter samen met de complete en actuele bedrijfsinformatie van Company.info vormen een nieuwe en ijzersterke combinatie.

Company.info is marktleider in bedrijfsinformatie

Company.info, onderdeel van de FD Mediagroep, is marktleider in bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws. Company.info helpt organisaties die op zoek zijn naar informatie over nieuwe of huidige klanten. De data van Company.info wordt veel gebruikt voor marketing en sales, maar biedt ook mogelijkheden voor finance en risicomanagement.

Walter en Company.info

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de company.info koppeling binnen Walter voor jou kan betekenen.

Waarom de koppeling tussen Company.info en Walter?

In de vele gesprekken die wij gevoerd hebben met advocaten komt de behoefte naar voren om business development verder professionaliseren. Door direct op de hoogte te zijn van wat er speelt bij je klant ben je als arbeidsrecht advocaat een betere sparringpartner en kun je onderwerpen van (potentiële) klanten beter in context plaatsen. De koppeling helpt je ook om nieuwe klanten te identificeren.

Wat kun je er mee?

De koppeling geeft je snel de volgende mogelijkheden :

  • Blijf op de hoogte van nieuws over je klanten, maar ook wijzigingen in het KvK handelsregister, management of deelnemingen.
  • Nieuwe potentiële klanten analyseren om zo direct op de hoogte te zijn van hun achtergrond en huidige situatie;
  • Direct inzicht in jurisprudentie waarin je bestaande of potentiële klanten genoemd worden.

Hoe werkt het precies?

Log in bij Walter en je komt op het dashboard. Naast de zoekgeschiedenis van je research en het laatste nieuws via SmartNewz Arbeidsrecht kun je zelf bedrijven toevoegen om te volgen. Binnenkort wordt dit ook gekoppeld met software zoals LegalSense, iManage en AdvocaatCentraal en kun je automatisch op de hoogte blijven van je huidige klanten.

Door op ‘Voeg je eerste bedrijf toe’ te klikken kun je de naam van een organisatie intypen en direct het profiel opvragen. Met een organisatieprofiel heb je direct een compleet overzicht van jouw klant of lead met alle belangrijkste informatie zoals:

  1. Belangrijkste algemene informatie uit het KVK
  2. De organisatiestructuur en onderliggende entiteiten
  3. Overzicht van het management met rollen en bevoegdheden
  4. Vergelijkbare organisaties, ben je op zoek naar organisaties in vergelijkbare markten, organisatiegrootte en locatie van jouw keuze
  5. Alle jurisprudentie rondom de organisatie
  6. Het laatste nieuws uit 20 zakelijke bronnen inclusief sentiment analyse of het positief of minder positief nieuws is rond de organisatie.

De afgelopen weken hebben wij ook gewerkt aan verbetering van de organisatieprofielen binnen Walter. Wil je de organisatieprofiel functie proberen in Walter? Maak dan een account aan.

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil je Walter zelf ervaren? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang  tot Walter en Company.info. Al meer dan 500 advocaten maken gebruik van Walter en hielpen ons om Walter elke dag een stukje beter te maken met hun feedback. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

Walter gratis proberen

Sluit Menu