Twinfield en Walter: eenvoudig op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij je cliënten

Walter integratie Twinfield


Effectiever werken, dat is het doel van de koppelingen van Walter. Daarom is sinds kort de integratie met Twinfield gerealiseerd in Walter. In dit artikel leggen we uit wat dit voor jou kan betekenen.

Wil jij gemakkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het nieuws over je cliënten, de jurisprudentie waarin ze voorkomen of KVK informatie? En gebruik je voor je boekhouding het programma Twinfield?

Dan heeft Walter iets nieuws voor je:

Twinfield is als een nieuwe integratie beschikbaar via Walter.

Twinfield koppelen met Walter

Je maakt de koppeling met Twinfield op deze manier:

  1. Log in op Walter
  2. Klik in de menubalk op “integraties”
  3. Zoek tussen de integraties naar Twinfield en klik deze aan
  4. Vul je inloggegevens van Twinfield in
  5. Twinfield is vanaf je Walter dashboard beschikbaar

Andere koppelingen in Walter

Walter helpt je om effectiever te werken. Dat doen we door slimme koppelingen te maken tussen de software die je elke dag gebruikt. Dat kan ondertussen al tussen Walter en Legalsense, TIQ Time, Company.info, Office 365, Epona DMSforLegal en nu dus ook Twinfield. 

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap