Stroomlijn je werkproces met Walter & DMSforLegal

Walter heeft een duidelijke missie voor arbeidsrecht advocaten. Met actiegerichte inzichten snel de juiste antwoorden geven op vragen van hun cliënten.

Hoe doen we dat? Met behulp van kunstmatige intelligentie en slimme koppelingen met software die je nu al gebruikt.

Dan kan je als juridisch professional efficiënter werken vanuit één werkomgeving. Zo helpen we je werk makkelijker maken en geven we je nieuwe inzichten. Ondertussen breiden we Walter bijna wekelijks uit met een nieuwe koppeling met de meest gebruikt software pakketten van advocaten. Deze week DMSforLegal.

DMSforLegal maakt het voor advocatenkantoren mogelijk om Microsoft Sharepoint te gebruiken als document en e-mail systeem. Hieronder meer over DMSforLegal, de koppeling en de voordelen van deze koppeling.

Stroomlijn je proces met DMSforLegal

DMSforLegal is ontworpen in samenwerking met juridische professionals en voorziet perfect in de behoefte van kennis- en informatiegedreven organisaties. De kosteneffectieve oplossing biedt een solide integratie met financiële praktijkmanagement en CRM systemen en stroomlijnt DMS processen.

Walter en DMSforLegal

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de DMSforLegal koppeling binnen Walter voor jou, als juridisch professional betekent.

Waarom de koppeling tussen DMSforLegal en Walter?

DMSforLegal is een van de meest gebruikte pakketten voor document management voor juristen en mag niet ontbreken in de digitale werkomgeving. Door Walter en DMSforLegal te koppelen houd je overzicht over je zaken en alle documenten en communicatie. 

Wat kun je ermee?

De koppeling geeft je snel de volgende mogelijkheden:

  • Snel toegang tot je actuele zaken maar ook zaken van je collega’s of een tijd geleden.
  • Heb je research gevonden die van belang is voor zaak, sla deze dan direct op binnen je zaak in DMSforLegal. Zo heb je altijd deze informatie bij de hand.

Hoe werkt het precies?

Ga naar Walter en klik op Koppelingen. Kies daar tussen de beschikbare integraties voor DMSforLegal van Epona. Vul je inlog url, login gegevens en wachtwoord hier in en je bent klaar. Vanaf nu zie je op je dashboard altijd de meest actuele zaken waaraan je werkt en kan je research van Walter direct opslaan binnen DMSforLegal.

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil je Walter en meer van dit soort slimme integraties zelf ervaren? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang tot Walter en alle koppelingen zoals die met SmartNewz, Company.info en nog veel meer. Al meer dan 425 advocaten maken gebruik van Walter en hielpen ons om Walter elke dag een stukje beter te maken met hun feedback.  Probeer Walter en we horen graag je ervaring.

Walter gratis proberen

Sluit Menu