Stroomlijn je werkproces. Koppel Walter & DMSforLegal

Walter helpt arbeidsrecht advocaten met het verkrijgen van actiegerichte inzichten en het beantwoorden van de vragen van hun cliënten. Naast onderzoek, helpen we je ook om effectiever te werken en grip te houden op je werk vanuit één omgeving. Dat doen we door slimme koppelingen te maken met andere software die je gebruikt. Zo maken we je werk makkelijker en geven we je nieuwe inzichten.

Ondertussen breiden we Walter bijna wekelijks uit met een nieuwe koppeling. Deze week lanceren we de koppeling met DMSforLegal. DMSforLegal maakt het voor advocatenkantoren mogelijk om Microsoft Sharepoint te gebruiken als document- en e-mailsysteem. In dit arikel vertellen we meer over DMSforLegal, de koppeling en de voordelen van deze koppeling.

Stroomlijn je proces met DMSforLegal

DMSforLegal is ontworpen in samenwerking met juridische professionals en voorziet perfect in de behoefte van kennis- en informatiegedreven organisaties. De kosteneffectieve oplossing biedt een solide integratie met financiële praktijkmanagement en CRM systemen en stroomlijnt DMS processen.

Walter en DMSforLegal

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de DMSforLegal koppeling binnen Walter voor jou, als juridisch professional betekent.

1. Waarom de koppeling tussen DMSforLegal en Walter?

DMSforLegal is een van de meest gebruikte pakketten voor document management voor juristen en mag niet ontbreken in de digitale werkomgeving. Door Walter en DMSforLegal te koppelen, houd je overzicht over je zaken, alle documenten en communicatie. 

2. Wat kun je met de koppeling?

De koppeling geeft je de volgende mogelijkheden:

  • Snel toegang tot je actuele en verleden zaken, en inzicht in de zaken van collega’s.
  • Heb je research gevonden die van belang is voor je zaak, sla deze dan direct op  in DMSforLegal. Zo heb je altijd deze informatie bij de hand.

3. Hoe werkt de koppeling precies?

Ga naar Walter en klik op “Integraties”. Kies daar tussen de beschikbare integraties voor DMSforLegal van Epona. Vul je DMSforLegal inlog url, login gegevens en wachtwoord in. Vanaf nu zie je op je dashboard altijd de meest actuele zaken waaraan je werkt en kun je research van Walter direct opslaan binnen DMSforLegal.

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap