Nieuwe integratie tussen Walter en iManage

Walter integratie iManage

Effectiever werken, dat is het doel van de koppelingen van Walter. Daarom is sinds kort de integratie met iManage gerealiseerd in Walter. In dit artikel leggen we uit wat dit voor jou kan betekenen.

iManage informatie beschikbaar in Walter

Het platform van iManage wordt wereldwijd door ruim één miljoen juridische professionals gebruikt. Ook in Nederland groeit iManage. De software tool wordt gebruikt door advocatenkantoren voor het beheren van interne documenten, vaak gerangschikt op cliëntniveau. 

Door iManage te koppelen aan Walter kun je gemakkelijk informatie uitwisselen tussen beide platformen. Doe je juridisch onderzoek binnen Walter voor een zaak van een belangrijke cliënt? Sla dit direct op in iManage. Hierdoor zorg je ervoor dat dossiers completer worden en bespaar je tijd door de automatische koppeling.

Wat kun je nog meer verwachten?

Op dit moment is de koppeling tussen Walter en iManage gericht op het bijhouden van onderzoek in dossiers binnen iManage. De volgende stap in de koppeling is het exporteren van juridische informatie uit Walter direct naar iManage. Hierdoor heb je altijd toegang tot de informatie en kun je hier zelf verder aanvullingen aan toevoegen via je favoriete tekstbewerker.

Koppeling met iManage maken

In een aantal stappen kun je Walter arbeidsrecht én de koppeling met iManage zelf ervaren. De volgende stappen helpen je op weg

  1. Maak een account aan via deze link (je ontvangt binnen enkele uren de toegangsinformatie)
  2. Klik boven de zoekbalk op ‘integraties’ 
  3. Selecteer iManage en volg de instructies binnen de appstore

Andere koppelingen binnen Walter

Eerder realiseerden we vanuit Walter koppelingen met Company.info, TIQ Time, DMSforLegal en talloze andere software aanbieders. Benieuwd naar de gehele lijst? Check deze link. 

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap