Je onderzoekstijd direct inzichtelijk met Walter & TIQ Time

Walter integratie TIQ

Walter van Wolters Kluwer helpt arbeidsrecht advocaten met actiegerichte inzichten en antwoorden te geven op vragen van hun cliënten. Naast onderzoek helpt Walter je ook efficiënter te werken en grip te houden op je werk vanuit één omgeving. Dat doen we door slimme koppelingen te maken met andere software die je gebruikt. Zo maken we je werk makkelijk en geven we je nieuwe inzichten.

Walter koppelt vanaf nu ook met TIQ Time. TIQ Time helpt advocaten met urenregistratie en werkt aanvullend op bestaande praktijkmanagement systemen, zonder ingewikkelde migraties.

Met TIQ Time mis je nooit een declarabele minuut

TIQ Time helpt kantoren hun uren en winst te optimaliseren door het tegengaan van ‘gelekte’ uren en creëert inzichten in de daadwerkelijke kosten van de organisatie. Een accurate urenregistratie voor transparantie in de dienstverlening naar cliënten.

Walter en TIQ Time

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de TIQ koppeling binnen Walter voor jou kan betekenen.

Waarom de koppeling tussen TIQ Time en Walter?

Het bijhouden van tijd is voor elke advocaat van belang. Hoe lang spendeer je aan een zaak en hoe voorkom je het ‘lekken’ van uren? In de vele gesprekken die wij gevoerd hebben met advocaten komt de behoefte naar voren om tijdschrijven te integreren met onderzoek. Dat is wat deze koppeling realiseert.

Wat kun je ermee?

De koppeling met TIQ Time geeft je snel de volgende mogelijkheden:

  • Automatisch registreren van iedere minuut aan onderzoek, gespecificeerd per onderwerp binnen Walter
  • Snel inzichten in je tijdverdeling. Of het nu e-mails, onderzoek of telefoontjes zijn

Hoe werkt het precies?

Ga naar het Dashboard van Walter en kies uit ‘Nieuwe widget toevoegen’ hieronder vind je alle mogelijke koppelingen die je kan maken. Kies ‘TIQ Time’ en log in met je gegevens.

Vanaf dat moment is TIQ Time te gebruiken binnen Walter. Op het dashboard vind je vanaf nu je gemaakte research acties en kan je direct naar TIQ Time gaan om deze aan een zaak of cliënt te koppelen. In de onderstaande video laten we je zien hoe de koppeling precies werkt.

TIQ Time koppelt onder andere met Legalsense, Aderant, Fidura, Microsoft Dynamics, Elite, Clio, DLex, iManage Worksite, NetDocuments, DMSforLegal, Contentworker, M-Files en Microsoft Sharepoint.

Walter zelf ervaren?

Ben je arbeidsrecht professional en wil je Walter zelf ervaren? Meld je dan aan voor een account en krijg onbeperkt toegang  tot Walter en Company.info. Al meer dan 400 advocaten maken gebruik van Walter en helpen ons om Walter elke dag een stukje beter te maken met hun feedback. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Walter gratis proberen

Sluit Menu