Koppel met TIQ Time en maak je onderzoekstijd direct inzichtelijk

Walter integratie TIQ

Effectiever werken, dat is het doel van de koppelingen van Walter. Daarom is sinds kort de integratie met TIQ Time gerealiseerd in Walter. In dit artikel leggen we uit wat dit voor jou kan betekenen.

Walter koppelt vanaf nu ook met TIQ Time. TIQ Time helpt advocaten met urenregistratie en werkt aanvullend op bestaande praktijkmanagementsystemen, zonder ingewikkelde migraties.

Met TIQ Time mis je nooit een declarabele minuut

TIQ Time helpt kantoren hun uren en winst te optimaliseren door het tegengaan van ‘gelekte’ uren. Ook creëert de software inzichten in de daadwerkelijke kosten van de organisatie. Kortom: een accurate urenregistratie voor transparantie in de dienstverlening naar cliënten.

Walter en TIQ Time

Aan de hand van drie vragen leggen we uit wat de TIQ koppeling binnen Walter voor jou kan betekenen.

Waarom de koppeling tussen TIQ Time en Walter?

Het bijhouden van tijd is voor elke advocaat van belang. In de vele gesprekken die wij gevoerd hebben met advocaten, komt de behoefte naar voren om tijdschrijven te integreren met onderzoek. Dat realiseert deze koppeling.

Wat kun je met deze koppeling?

De koppeling met TIQ Time geeft je snel de volgende mogelijkheden:

  • Automatisch registreren van iedere minuut aan onderzoek, gespecificeerd per onderwerp binnen Walter
  • Snel inzichten in je tijdverdeling. Of het nu e-mails, onderzoek of telefoontjes zijn

Hoe werkt de koppeling precies?

Ga naar het Dashboard van Walter en klik op ‘Integraties’. Op de pagina vind je alle mogelijke koppelingen die je kan maken. Kies ‘TIQ Time’ en log in met je TIQ Time inloggegevens.

Vanaf dat moment is TIQ Time te gebruiken binnen Walter. Op het dashboard vind je vanaf nu je gemaakte research acties en kun je direct naar TIQ Time gaan om deze aan een zaak of cliënt te koppelen. In de onderstaande video laten we je zien hoe de koppeling precies werkt.

TIQ Time koppelt onder andere met Legalsense, Aderant, Fidura, Microsoft Dynamics, Elite, Clio, DLex, iManage Worksite, NetDocuments, DMSforLegal, Contentworker, M-Files en Microsoft Sharepoint.

 

___________________________

Wordt jouw kantoor een innovatiepartner?

We zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van Walter, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een select aantal kantoren die als innovatiepartner willen meedenken over de toekomst van het juridische werkveld, en de rol van technologie en vakinformatie daarbinnen.

Innovatiepartners krijgen gratis toegang tot Walter, mogen speciale workshops bijwonen en worden actief ondersteund bij het toekomstbestendig maken van hun kantoor. Daarnaast leveren ze een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons platform en daarmee ook aan het werkproces van hun collega’s en partners.

Meer informatie over het Walter innovatiepartner programma vind je via onderstaande link.

Meer informatie over het Walter innovatiepartnerschap