Het team achter Walter

Dagelijks werken wij met het team aan Walter. De afgelopen periode hebben we al flinke stappen gemaakt. 

Voordat we je het team voorstellen laten we nog een keer zien wat Walter precies is. In één minuut uitgelegd in een filmpje.

Product

Walter is een online platform waar informatie, kunstmatige intelligentie en jouw voorkeuren samenkomen. Binnen het Walter team zijn Joy en Mila met name bezig met dit onderdeel. 

Content & jurisprudentie

De juiste juridische informatie op de juiste plek is hetgeen waar Walter goed in is. Door jurisprudentie op een slimme manier in te delen en nauw samen te werken met het product team verhoogt Walter relevantie en zorgt het voor antwoorden.

Lonneke en Diederik zijn erg veel bezig met alles wat te maken heeft met content. Een flinke maar uitdagende klus.

Groei & retentie

Walter is nieuw. Nieuw voor arbeidsadvocaten en nieuw voor de markt. Dat vergt een andere aanpak. Lucas is verantwoordelijk voor de groei en retentie van Walter.

Lucas is regelmatig terug te vinden op advocatenkantoren voor demo’s. Wil je zelf een demo op kantoor? Plan er dan eentje in met Lucas.

Michiel Alkemade

Michiel Alkemade

Platform & koppelingen

Walter helpt je naast research met je hele werkproces. Dat doen we door te koppelen met de andere software waarmee je werkt om data slim te delen of nieuwe functionaliteiten mogelijk te maken. Dat scheelt je tijd en geeft je nieuwe inzichten.

Michiel werkt samen met onze partners om jouw hele werkproces zo efficiënt mogelijk te maken. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met Michiel

UX & Experimenten

Het uiterlijk en de indeling van Walter is hetgeen waar Anneke en Henner zich mee bezig houden. Door te experimenteren leren we snel (we maken namelijk veel fouten ;-)). 

Hierdoor komen we er sneller achter hoe Walter er uit dient te zien, wat belangrijke onderdelen en minder belangrijke onderdelen zijn.

Sluit Menu