Het Walter team

Dagelijks werken wij met het team aan Walter. Walter is een initiatief van Wolters Kluwer.

Voordat we het team voorstellen leggen we in het filmpje hiernaast kort uit wat Walter is en hoe we Walter tot een realiteit maken. 

Joy van Baren

Rol: Initiatiefnemer & Product Owner

Joy is in 2018 als een van de initiatiefnemers binnen Wolters Kluwer begonnen met Walter. Ze is een ware ‘Everything’ officer binnen het team. Van technische product ontwikkeling tot aan marketing en interviews. Joy deelt haar ervaringen en inzichten als leider van het team op deze website, die ze samen met Anneke is begonnen.

Lucas van Ardenne

Rol: Happiness and Growth Officer

Wil je meer weten over Walter? Grote kans dat je Lucas dan spreekt. Net als Joy is Lucas sinds 2018 betrokken bij Walter. Met zijn ervaring en netwerk als ondernemer zorgt hij er voor dat advocaten en andere juridisch professionals hun weg weten te vinden naar Walter en daar happy zijn. Connect met Lucas op LinkedIn. 

Anneke Nipius

Rol: Captain Concepts & Experiments

Net als Lucas en Joy is Anneke er sinds het begin betrokken bij Walter. In de periode dat Anneke bezig is voor Walter heeft ze honderden experimenten uitgevoerd en ruim 100 interviews gehad met advocaten en andere juridische professionals. Zie je iets nieuws in Walter? Grote kans dat Anneke erbij betrokken was. Benieuwd naar de ervaringen van Anneke? Check dan deze website, samen met Joy deelt ze hier regelmatig haar bevindingen.

Henner Hinze

Rol: User Experience Astronaut

Het design van Walter komt voor een groot deel van de hand van Henner. Met zijn Duitse-roots kun je er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is overdacht. Met de gebruiker in gedachten creëert Henner een unieke ervaring voor gebruikers van Walter. 

Michiel de Jong

Rol: Go-to-Market lead

Michiel is een aanpakker. Onvermoeibaar is hij bezig met het klaar maken van Walter voor de lancering die binnenkort gaat plaats vinden. Een echte regelaar die zowel extern als intern mensen enthousiast krijgt over Walter. Wist je trouwens dat hij best ijdel is? Connect met Michiel op LinkedIn.

Michael Timmers

Rol: Customer Succes Manager

Happy customers = Happy Michael. Als customer succes manager leeft Michael voor een goede ervaring van de gebruikers van Walter. Hij zorgt er dan ook voor dat alle ondersteunende informatie zoals FAQ’s goed te vinden en up-to-date zijn. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je hem altijd bereiken via de Walter helpdesk.

Ruud Buijserd

Rol: Growth marketeer

Met veel energie en creatieve ideeën zorgt Ruud samen met Lucas en Michiel voor de groei van Walter. Door experimenten, data analyse en ervaring in het opzetten van een online service helpt Ruud mee om de marketing van Walter naar een volgend niveau te tillen. Iets tofs gezien op LinkedIn of in je mail? Grote kans dat Ruud er wat mee te maken heeft gehad. Link met Ruud op LinkedIn.